imagesВ това време на настинки и грип, вместо да купувате най-различни имуностимулатори, аз ви препоръчвам да включите редовно в менюто си зелен сок. Припомнете си ползите им за организма тук!

Няма по-вкусен начин да приемете мултивитамина си за деня от чаша зелен прясноизцеден елексир, който директно ще се влее в клетките ви и ще ви зареди с енергия. Той е концентриран източник на витамини, минерали, ензими и хлорофил. Например за 1 голяма чаша сок ще са ви необходими 1 връзка целина или 2 стръка селъри, 2 големи шепи спанак, 2 зелени ябълки, 1 портокал или лимон и парченце джинджифил. За да изядете и усвоите всичко това ще ви е необходимо много повече време отколкото ако го изпиете под формата на сок. И не, това не означава, че трябва да пием само сокове, разбира се! Хубаво е да консумираме както сокове, така и шейкове, сурови супи, салати с билки, кълнове и т.н. Аз за „ползите“ от мултивитамини и всякакви прахчета в капсули въобще няма се впускам да коментирам. Само един поглед върху съдържанието може да даде отговор на здравомислещия човек, че те не са подходящи за човешка употреба.

Аз съм щастлива от факта, че от 5 месеца успях да си изградя навика да пия редовно зелени сокове и знам, че и вие ще успеете, стига да си го поставите за цел! :)