Защо 21 дни и каквоможете да очаквате само за 21 дни?herbalife 21 day fitness challenge

Доказано е, че ако 21 дни човек повтаря едно и също действие, може да изгради нови навици (например: закуска, тренировки и т.н.)

В рамките на 21 дни със закуската на Хербалайф в нашето предизвикателство вие може да:

 • Свалите 1-5 кг и да намалите обеми в китката, бедра талия, шия и на други места
 • Изградите някои здравословни навици
 • Почувствате повече енергия през деня и да подобрите храносмилането си
 • Можете и да продължите с нашите следващи стъпки, ако желаете да свалите повече килограми или как да задържите здравословно тегло през целият си живот

МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ С 21 ДНЕВНОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО КОГАТО ИСКАТЕ И ТО ТРАЕ ТОЧНО 21 ДНИ!

Да стартирате е лесно! Можете да стартирате, в който ден от месеца искате. Но ако се включите например на 15то число от месеца, вашето предизвикателство е 21 дни и вие ще участвате за специалната ни награда за най-добър резултат на следващият месец.

Единственото условие да се присъедините е да сте на възраст над 18 години, да желаете да промените себе си, да си сътрудничите с мен като ваш личен треньор и да си поръчате програмата за  Здраволсовна закуска на Хербалайф Нутришън от мен.

Предизвикателството ни е международно – вие можете да участвате от 95 страни по света.

 

УЧАСТНИЦИТЕ В ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ПОЛУЧАВАТ:

–          Списък с продукти, които да си напазарувате;

–          Онлайн тренировки за вкъщи ИЛИ може и в груповите ни ZOOM  тренировки да участвате;

–          Възможност да участвате в ОНЛАЙН обучение по хранене;

–          24/7 група във фейсбук за подкрепа и мотивация;

–          Идеи за основните хранения и подхапвания;

–          Примерен план, който включва продуктите за клетъчното хранене на Хербалайф за здравословна закуска

 

ЗА КОГО Е РАЗРАБОТЕНО ТОВА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО?

За всички хора, които искат да променят хранителните си навици, независимо от място, възраст, религия, цвят на кожата, пол или социален статус!

–          За всеки, който иска да се чувства по-добре и да е по-тонизиран и не знае от къде да започне

–          За всеки, който не иска да си брои всяка калория

–          За всеки, който иска да свърши много работа и дори и с най-голямото си желание не може да мисли за храненето си

–          За вски, който просто иска да свали някое и друго килце (или да качи малко мускулна маса)

–          За всеки, който се нуждае от допълнителни енергия през деня

 

ИМАТЕ ПРАВО ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ УЧАСТИЕ!

По всяко време, участника може да се откаже от предизвикателството, като попълни съответно заявление за връщане на сумата за всички неотворени подукти, които са взети от мен, в рамките до 30 дни!

 

АКО ВСИЧКО ВИ ЗВУЧИ КАТО ДА ЗАПОЧНЕТЕ, пишете ми на мейл: aneliya.mih@gmail.com

Или ми се обадете на телефон: 35988419879

 

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:

ТОВА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО се организира от нашият екип от независими уелнес треньори, а не от компания Хербалайф.

Ние изпозлваме тези предизвикателства, за да стимулираме нашите клиенти за постигане на по-добри резултати. Ако вие вече ползвате или сте поръчали продукти от друг уелнес треньор на Хербалайф, моля обърнете се към него и го попитайте за активностите, които може да ви предложи като негов клиент и дали организират такова ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, защото ние няма да можем да работим с вас ако вече поръчвате от някъде другаде!

 


 

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ОЩЕ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ?

Програмите, които препоръчваме, за да започнете предизвикателството:Програми

Таксата за включването в ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО зависи от програмата, която ще изберете.

Можете да изберете, каквато комбинация от продукти искате, за да започнете, но минимума е 2 продукта от комбинацията за Здравословната закуска (можете да поръчате като директно се свържете по телефона и ще ви дам информацията относно доставка и заплащане).

За да ви бъде по-лесно да решите с коя програма да започнете, препоръчвам именно програмата за ПРАВИЛНАТА ЗАКУСКА, защото комбинацията от трите продукта е базата за едно добро хранене.

aloe, tj, f1

Ето кратка информация ЗАЩО именно тази комбинация:

Нашето тяло е изградено от протеини, минерали, витамини и различни други компоненти.

За да функционира правилно, за да контролира теглото и да го задържа, гладуването не е вариант!

Тялото се нуждае да бъде нахранено точно с тези съставки в правилното количество и това не е чак толкова сложно, всъщност е много просто и не е необходимо да сме нутриционисти!

Тази програма е разработена именно да ни осигурява базовите нужди на организма в добър баланс.

 1. ФОРМУЛА 1 ШЕЙК Накратко – всичко, от което тялото ни се нуждае за едно хранене се съдържа в една чаша шейк! Съдържа всички необходими нутриенти, 24 витамина и минерала, подходящо балансирани и 18 гр протеини просто в една чаша. Лесно е да се приготви, бързо е, вкусно е и е подходящо и за закусващи и за незакусващи.
 2. АЛОЕ ВЕРАКонцентрата от Алое вера е научно доказано, че е една здравословна напитка. Алое Вера ускорява детоксикацията на тялото, подкрепя имунната система, и ускорява изхвърлянето на отпадните продукти. Алое Вера подпомага храносмилането (констипацията) и фукцията на червата, хормоналната система, кръвното налягане и много много други ползи. Увеличава хидратацията в тялото и подпомага извеждането на „токсините“ от организма.
 3. ТЕРМОДЖЕТИКС ЧАЙ – Моментната напитка съдържа екстракт от зелен, черен чай, семена от кардамон и още други растения, пълни с антиоксиданти. Стимулира процесите на топене на мастните натрупвания, подобрява концентрацията, осигурява стабилно ниво на енергия за няколко часа, подпомага процесите на регулиране на теглото, защото улеснява храносмилането и е изключително ефективен за намаляване на мастните депа. Идеален заместител на кафето, което също създава отлагания по стените на стомаха и червата по време на храносмилането.
 4. ПРОТЕИНОВИ БАРЧЕТА – Препоръчителни са за всеки, който знае, че няма да може да устои на сладкото. В една кутия има 14 броя, така че можете да си осигурите сладост почти за всеки ден! Един протеинов бар съдържа почти 10 грама протеин, който е прекрасен за всеки, който обича сладко, защото освен, че е много хранителен, ще ви засити за няколко часа. Идеален за подхапване между храненията. В 3 различни вкуса – лимон, бадем, шоколад.

 


ВЗЕХТЕ РЕШЕНИЕ?

Как да кандинатствате за 21 дневното предизвикателство?

1. Необходимо е да се свържете с мен по телефон, мейл или съобщение във вайбър,

за да ви обясня условията и следващите стъпки.

GSM:+ 359 885 41 98 79

Необходими са 2 имена, град, височина и години!

Оставяйки телефона си или мейла за връзка вие се съгласявате, че

те ще бъдат използвани само за нуждите на ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО и за подкрепа по времето му.

(Необходимо е да напишете кратко писмо, за това, че се съгласявате доброволно да ползваме Вашите данни за нашето предизвикателство и че няма да бъдат използвани за други цели).

2. Поръчвате си продуктите директно от мен!

3.   Вашето ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО започва от първият ден, в който започнете с продуктите на Хербалайф.

4. Ше получите подкрепа от нас лично, онлайн, във фейсбук група, давайки ви различни идеи за междинни хранения, основни хранения, съвети за тренировки.

5. Ще направите в началото и в края на ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО снимка и мерки

6. В рамките до 2 седмици след като приключи предизвикателството, ще ви кажем кой е победителя и какво печели!

Пожелавам ви УСПЕХ, КЪСМЕТ  и да сте удовлетворени от резултатите!

Подобни публикации

 • Коя съм аз? Казвам се Анелия Михайлова, независим член към Хербалайф Интернешънъл! Започнах с Хербалайф като клиент в студентските си години. Моя близка приятелка ми каза, че мога да си помогна за определен дискомфорти с храносмилателната система. Още първите дни усетих разликата-болките бяха по-слаби, за по-кратко време се наспивах и се събуждах по-бодра и тургура на лицето ми се подобри. От тогава до момента аз съм доволен клиент на компанията. Ползвам постоянно продуктите за: - повече енергия; - за […]
 • Хранителните потребности на жените в различните възрасти
 • Маратон по стройност Възможности за участниците са да: -  получите максимално добри резултати в посока контрол на теглото; -  получите полезна информация за храненето и здравословния начин на живот; -  бъдете мотивирани да си достигнете резултати и да ги запазите в дългосрочен план; - се съревновавате в доброжелателна атмосфера; - може да се включите от целия свят - работим мащабно, в над 90 страни по света; Условия за участие: - 10 дневният маратон по стройност се състои от група от 9 участника; - да имате минимум 2 продукта на Хербалайф, с които […]
 • Десет-минутна Кардио тренировка Да намерите време за кратка тренировка може да има невероятни ползи и да ви осигури бърз прилив на енергия! Ето една лесна 10-минутна тренировка, която всички могат да следват. Топ 3 причини да намерите време за 10-минутна тренировка: 1. Когато сте под стрес, 10-минутната тренировка може да ви даде незабавен прилив от енергия и да ви помогне да промените фокуса си. 2. Подобно на всички, често може да се окажете в ситуация да бързате и да се чувствате виновни за това, че сте пропуснали обичайната си практика. 10-минутна […]