images (2)Скъпи мои читатели, при мен напоследък се случват няколко неща и бих искала да им направя кратък обзор в тази публикация по хронологичен ред.

Първо, сигурно сте забелязали, че смених снимките на слайда на сайта. Мисля, че беше време, тъй като на 3.11.2014 ще се навърши точно една година от както превърнах блога си в сайт. Освен това имат и интересни послания! Другото нещо е, че добавих нова страница с Важни линкове на основното меню, защото за почти 4 години тук се събра голяма база данни от почти 400 публикации. За сега са включени 30 важни статии, които обхващат основната концепция на сайта и са за бърз ориентир на новите и бъдещи читатели на сайта, а и редовните могат да си ги припомнят. След 3.11 очаквайте още нови и интересни публикации и рецепти от мен! Така че ме следете! :-)

Второ, на 10.10.2014 най-после се реших да предприема следващата стъпка в моето развитие на ентусиаст по здравословно хранене и начин на живот и записах да уча за Certified Health Coach в Institute for Integrative Health в Ню Йорк. Това е най-голямото училище за здраве в цял свят. Обмислях го от поне една година, но най-накрая събрах смелост и го започнах преди няколко дни. Супер развълнувана съм за новите знания, които ще придобия. Тук ще споделям как върви обучението!

Трето, преди 2 седмици приключих успешно туристическия сезон и отидох на Stuff party. Беше много забавно и за първи път спечелих на томбола нещо. Това нещо е цяла микровълнова фурна с грил на стойност 103 лв. Обявила съм я за продажба тук и съм склонна на договаряне.

Четвърто, съвсем спонтанно попаднах на информация за конкурс на Wolford – Update your legs и реших да участвам с една моя скорошна снимка. Ще съм ви много благодарна ако ме подкрепите и гласувате тук (моята снимка е на втората страница, долу, с розовата рокля :) )!

Пето, искам да ви напомня за 30% -то намаление на е-книгата и он-лайн детокс програмата до 03.11.2014 по случай годишнината от публикуването им заедно с промяната на сайта. Побързайте, остават още няколко дни!

Шесто, искам да ви напомня и за уъркшопа „Изкуството на суровата храна в грижата за вашето тяло и душа“, който организирам на 01.11.2014 във Варна. Идеята ми е да направя премиера на новия он-лайн ритрийт и ще засегна някои от темите, на които съм акцентирала. Побързайте да се запишите и моля желаещите да ми пишат на и-мейла!

Седмо, искам да ви напомня, че зимния сезон официално настъпи и трябва да се грижите повече за себе си и да се пазите. Припомнете си статията ‘Как да избегнем настинката и грипа през зимния сезон?’

И осмо, благодаря ви, че ви има, че ме четете и че ме подкрепяте! Обичам ви!

Поздравявам ви с една моя любима лятна песничка за да изпратим лятото и посрещнем зимата!