images

Позитивното настроение е винаги свързано с усмивка, смях и ведрост, а какво по-хубаво от усмивка с блестящо бели зъби. Има различни методи да постигнете това, но в стоматологичния кабинет избелващите процедури са значително скъпи и не всеки може да си ги позволи. За щастие има и домашни методи за постигане на холивудска усмивка. Вече се предлагат в България лентички за избелване на зъби Crest Whitestrips от www.usa-kozmetika.com, които се купуват директно от производителя Procter&Gamble USA.

С най-новите ленти за избелване на зъби Crest 3D Whitestrips Intensive Professional Effects, Вие получавате професионално избелване и ще започнете да забелязвате резултатите още след първата употреба. Новата „Advanced Seal“ технология, която подобрява задържането на лентичката към зъбите Ви позволява да пиете вода, да гледате телевизия и безпроблемно да вършите други задачи през деня. Лентите за избелване на зъби Crest 3D Whitestrips Intensive Professional Effects съдържат 14 броя ленти за 7 дни, които ще ви позволят да избелите вашите зъби за изключително кратко време, поставяйте лентичките върху зъбите веднъж на ден за по 2 часа и след 7 дни ще се радвате на страхотна усмивка!

Лентите за избелване на зъби Crest 3D Whitestrips Professional effects са толкова ефективни, колкото и избелването при зъболекар. Те са предназначени за избелване на зъбите и за отстраняване на над 14 годинишни наслоявания под повърхността на емайла, където повечето избелващи пасти не могат да достигнат. Поставяйте избелващи ленти Crest 3D Whitestrips Professional effects за 30 минути, веднъж дневно в продължение на 20 дни, за да получите невероятно избелване на Вашите зъби на изгодна цена!

Избелващи ленти Crest 3D Whitestrips Advanced Vivid Ви предоставят страхотни резултати при избелване само за 14 дни. С Технологията „Advanced Seal“ за подобрено слепване на лентите към вашите зъби ще направи усмивката Ви още по бяла. Избелващи ленти Crest 3D Whitestrips Advanced Vivid използват същото избелващо вещество, което използват зъболекарите при избелване на зъби. Вие ще започнете да виждате първите резултати още след 3-тия ден!

С избелващи ленти Crest 3D Whitestrips Gentle Routine може да върнете красивата си усмивка само за 5 минути дневно! Тези безопасни за емайла избелващи лентички предлагат пероксиден гел специално формулиран за чувствителни зъби, така Вие спокойно може да ползвате тази избелваща система, ако имате чувствителни зъби. Crest 3D Whitestrips Gentle Routine съдържа 56 лентички в 28 пакетчета. Използвайте лентичките редовно, за да забележите видими промени още след първите дни!

Ленти за избелване на зъби Crest 3D whitestrips Stain Shield са идеални за защита срещу ежедневните наслоявания от кафе, чай, вино и др. и с тяхното специално 5-минутно действие постепенно избелват зъбите Ви, за да ги направят искрящо бели само за пет минути, веднъж на ден. Тези избелващи лентички могат да Ви помогнат и да поддържате вече белите си зъби. Crest 3D whitestrips Stain Shield съдържа 56 лентички в 28 пакетчета, използвайте лентичките редовно, за да забележите видими промени още след първите дни!

А ето и сравнителна таблица на различните 5 продукта с марката Crest Whitestrips.

И моля да бъдете бдителни за некоректни търговци, които разпростаняват фалшиви продукти на Crest, които са опасни за Вашето здраве!

 www.usa-kozmetika.com изпраща оригинални стоки, които са купени директно от производителя в USA.