imagesЧестита първа пролет, скъпи читатели! Почти приключи и 9-я ден от 10-дневното сурово пролетно предизвикателство! Надявам се, че се чувствате прекрасно, по-леки и по-заредени с пролетно настроение! :)

Днешният ден беше отново почивен за мен. Към обяд изядох 1 банан и отидох на фитнес. Направих тази тренировка за крака, рамо и трицепс, но без кардиото. След нея изядох 1 кг портокали на слънчева пейка в парка, четейки новата си книга. Почувствах се прекрасно!  След час изядох и шепа сурови ядки. За вечеря, към 17 часа изядох една богата зеленчукова салата с любимото конопено семе и 2 крекера. Утре съм на работа и менюто ми ще бъде същото като през работните дни. В понеделник(23.03) очаквайте и тримата победители в томболата!

И последно за днес, бих искала да споделя едно клипче на тема - Schedule your happy - става въпрос за това да си водим денвник (освен за храна, размисли, чувства и благодарност), но и за щастие и всяка седмица да правим някого щастлив. Например аз тази седмица изразих намерение да публикувам всеки ден полезни статии в сайта и да направя 3-ма от вас щастливи и да им подаря 3 награди, които съм сътворила с цялото си сърце и любов!

IMG_20150321_163702